Da bi se stvorio jak brend, potrebno je pažljivo planiranje i veliko dugoročno ulaganje. Uspešan brend je zapravo odličan proizvod ili usluga, praćen kreativno dizajniranim i sprovedenim marketingom. Ukoliko hoćete da stvorite brend, plasirate ga na tržište i ostvarite benefit, obratite se našem timu koji će izaći u susret Vašim željama, pažljivo prilagodeći ih potrebama tržišta.

Brendiranje je davanje snage brenda određenim proizvodima i uslugama. Brendiranje se zasniva na stvaranju razlika. Da bi se proizvod brendirao, potrebno je da se potrošači informišu o tome "ko" je proizvod, "šta" dati proizvod čini i "zašto" potrošači baš na njega treba da obrate pažnju. Suština brendiranja jeste u tome da potrošači ne smeju da misle da su svi brendovi u kategoriji isti. Ukoliko hoćete različitost, a to jeste suština snage brenda, na pravom ste mestu.
Nosioci vrednosti brenda jesu diferenciranost, relevantnost, poštovanje i znanje. Naš dokaz diferenciranja u odnosu na konkurenciju jeste mesna industrija Neoplanta, za koju smo kreirali potpuno nov korporativni identitet kako bi se postojeći proizvodi adekvatno pozicionirali na tržištu mesa i mesnih prerađevina. Kada govorimo o relevantnosti, pomenimo mlekaru Valletta koja svojim izgledom ne ostavlja ravnodušne i najveće estet. Posetite Epilion laserski centar, da biste se uverili koliko je veliko poštovanje klijenata, a znanje... Pitajte potrošače koliko su upoznati i prisni sa brendovima koje je stvorio naš kreativan tim.

Vizuelni identitet je zadužen za komunikaciju sa klijentima. Treba da bude jedinstven i da prati moderne pravce grafičkog dizajna. Vizuelni identitet je osnov za uspešan nastup na tržištu. Izrada logotipa predstavlja prvi korak u vizuelnom identitetu, te je jako važno da on ostavlja pozitivan utisak. Ukoliko hoćete da budete drugačiji od svoje konkurencije, poverite svoje želje našem kreativnom timu koji će na najbolji način izaći u susret svim Vašim željama.

Tradicionalna funkcija pakovanja je da sačuva proizvod u tranzitu do finalnog potrošača. Druga uloga pakovanja uključuje identifikaciju brenda, specifikaciju težine i veličine, kao i uputstvo za korišćenje proizvoda.